top of page
Cobla Simfònica Catalana, Sabadell més Música, música simfònica per a cobla, música de lliure format per a cobla

Cobla Simfònica Catalana

 

Aquí hi trobaràs tota la informació sobre la Cobla Simfònica Catalana. Només cal que despleguis el menú corresponent a la barra de menús de la capçal·lera i hi trobaràs l'accés a cadascun dels temes.

Sabadell més Música, música simfònica per a cobla, música de lliure format per a cobla

LA MÚSICA DE CASA NOSTRA

 

Quan una cobla es dedica exclusivament a la interpretació de concerts, vol dir que s'ha marcat unes fites de compromís, les quals la predisposen per excel·lir davant d'excel·lents partitures que conformen el patrimoni musical català.

 

La Cobla Simfònica Catalana ha actuat en prestigiosos auditoris del país, en els quals ha rebut importants reconeixements de públics que valoren la música per a cobla i la professionalitat dels músics que la integren.

La formació de la Cobla Simfònica Catalana ha compartit les seus concerts amb altres instruments aliens, com: violí, piano, violoncel, arpa, flauta i, fins i tot, amb la veu humana, de la qual destaquen importants solistes i acreditades corals.

 

Els concerts de la Cobla Simfònica Catalana marquen una línia de música simfònica o de format lliure, que han escrit destacats compositors de casa nostra immersos en l'element que els fa viure.

Prem damunt de la imatge per ampliar-la

MÚSICA SIMFÒNICA O DE LLIURE FORMAT PER A COBLA

bottom of page